Sledi nam:

24. Veteranski turnir ND Idrija

Tudi letos smo izpeljali veteranski turnir v idrijski Modri dvorani. Potekal je v soboto 21.1.2023 pod organizacijo veteranske sekcije Nogometnega društva Idrija. To je bila že 24. izvedba tradicionalnega veteranskega turnirja v malem nogometu za igralce stare nad 35 let, ki se ga je udeležilo 9 ekip od Primorske pa vse do Kolpe. Prav tako je vzporedno potekal 5. Veteranski turnir za igralce starejše od 50 let, v kateri se je zbralo 6 ekip.

V kategoriji 35 + je prvo mesto osvojila ekipa AVTO AR-TA, druga je bila ekipa Zlatorog, tretje mesto pa je pripadalo domači ekipi Veterani Idrije. Na četrto mesto se je uvrstila ekipi Pizzeria Tmin. Podelili smo tudi individualne nagrade za najboljšega vratarja (Adis Sijarić iz ekipe AVTO AR-TA) ter najboljšega strelca turnirja (Matej Jurca iz ekipe Zlatorog).

V kategoriji 50+ so bili doseženi naslednji rezultati: Prvo mesto ekipa Avtošola Maksi, drugo mesto ekipa Rakeka, tretje mesto ekipa ALL4U d.o.o. – Winner in četrto mesto ekipa ŠRD Vrhpolje. Vse štiri ekipe po kategorijah so prejele pokale in praktične nagrade.

ND Idrija – Veterani se zahvaljujejo vsem sodelujočim ekipam, ki so se odzvale na povabilo in jih vabijo, da se naslednje leto zopet prijavijo na jubilejna 25. in 5. turnir.

Deli novico: