Sledi nam:

Menjava umetne trave na malem igrišču

Počasi se končuje menjava umetne trave na malem nogometnem igrišču poleg glavnega mestnega stadiona. Nezadostna nogometna infrastruktura je ena glavnih težav, s katerimi se srečuje naš klub, saj trenutno glavno igrišče skupaj z malim igriščem z umetno travo komaj zadošča za minimalne delovne pogoje, potrebne za delo s takim številom mladih. Umetna trava, ki je bila položena pred dolgimi 18. leti je bila močno dotrajana zato smo si v klubu že nekaj časa prizadevali, da bi jo zamenjali.

Naše športno društvo ima enega najštevilčnejših podmladekov v občini, saj se je število mladih nogometašev v zadnjih dveh letih močno povečalo in v vseh selekcijah skupaj že krepko presega številko 150. Vsakršna naložba v nogometno infrastrukturo je tako zelo pomembna in potrebna. V ND Idrija si poleg stalnega izboljševanja dela in delovanja kluba (licenciranje velikega števila trenerjev, več trenerjev na selekcijo ipd.) stalno tudi prizadevamo za izboljšanje infrastrukture, ki bi omogočala boljše delo tudi bodočim rodovom.

Na tem mestu gre izraziti tudi zahvalo občini Idrija, ki je kot lastnica objekta obnovo izvedla, ter Nogometni zvezi Slovenije, ki je na našo skupno prijavo za sofinanciranje obnove odgovorila s sofinanciranjem. Podpora lokalne skupnosti in občine Idrija je ključnega pomena za prihodnost nogometa in športa v Idriji. Upamo, da bomo v bližnji prihodnosti lahko spremljali še večje posege na športni infrastrukturi, še posebej izgradnjo reflektorjev na glavnem stadionu, ter obnovo glavnega igrišča.

Deli novico: