Sledi nam:

Bar Albinca tudi letos na vrh Zimske Futsal Lige!

Tudi letos smo po lanski obuditvi Zimske futsal lige izpeljali tekmovanje v Modri dvorani v Idriji, ki se je z zaključnim turnirjem najboljših 4 ekip zaključil to nedeljo. Lepo obiskane sobote in nedelje so dokaz, da tudi zanimanje za dvoranski nogomet še živi.

V drugi izvedbi ZFL smo lahko spoznali nekaj novih ekip, vsaj igralsko pa je bil zaključni “Final Four” zelo podoben lanskemu. V končnico so se uvrstile ekipe BT Brus Team, Bar Albinca, ZAS ter ekipa Telemach Idrija. Napeto je bilo vse do konca, saj sta prvi dve ekipi osvojili enako število točk, prav tako pa sta enako število točk osvojili naslednji dve ekipi na 3. in 4. mestu. Zelo blizu končnice je bila letos veteranska ekipa ND Idrija, na koncu pa je vseeno zmanjkalo nekaj sreče.

Prvi polfinale zaključnega turnirja med ekipama ZAS in Bar Albinca je zmagala slednja in sicer z rezultatom 2:4. Že v prvem polčasu je Albinca vodila z rezultatom 0:3 in tekmo je v drugem delu le še mirno pripeljala do konca. Druga polfinalna tekma se je končalo z enakim rezultatom 2:4. Ekipa BT Brus Team je povedla prva, a je kasneje prišlo do popolnega preobrata in ekipa Telemach Idrije se je zasluženo uvrstila v finale tekmovanja.

Tekma za 3. mesto je prinesla malo goliado. Na koncu je tekmo dobila ekipa ZAS z rezultatom 7:5 ter se tako veselila pokala za 3. mesto.

Finale je prineslo tesno tekmo med ekipama Bara Albince in ekipo Telemacha Idrija. Albinca je začela odločneje in po številnih napadih ob koncu prvega polčasa povedla z 1:0. Ekipa Telemacha je v drugem delu poskušala izenačiti tudi z igro z golmanom a jim je zmanjkalo časa in tako se je Albinca ponovno veselila naslova prvaka ZFL!

Nagrado za najboljšega strelca je prejel Rok Jereb iz ekipe ZAS (38 Golov), nagrado za najboljšega vratarja pa Nik Hadalin iz ekipe Bar Albinca!

Vsem udeležencem, bi se zahvalili za sodelovanje in razumevanje pri premikanju terminov, saj je bila Modra dvorana letos močno obremenjena in je zmanjkovalo prostih terminov za zimsko ligo. Zahvaljujemo se tudi vsem gledalcem oziroma navijačem, ki ste se letos družili z nami ob dobrem nogometu.

Se vidimo prihodnjo sezono!

Deli novico: