Sledi nam:

V nogometni šoli ND Idrija sprejemamo nove člane!

1. mesec brezplačno!

KER IMAMO RADI NOGOMET!

V naši nogometni šoli se izobražuje in trenira več kot 125 otrok v selekcijah U7, U9, U11, U13 in U17, za trenažni proces pa skrbi 9 licenciranih trenerjev Nogometne zveze Slovenije. Seveda pa ne le treniramo, temveč tudi tekmujemo v tekmovanjih MNZ Nova Gorica! Številni naši nogometaši danes igrajo v tujini ter 1. SNL, kar dokazuje, da se v klubu z mladimi dela sistematično in uspešno, ND Idrija pa stalno skrbi, da se pogoji za delo ter strokovnost dela izpopolnjuje in nadgrajuje.

Postani član!

Naš glavni cilj je zagotoviti otrokom kakovosten razvoj, ne le na nogometnem področju, ampak tudi v življenju nasploh.

Si želiš tudi ti postati nogometaš? Pridruži se nam na treningu, spoznaj trenerje in ekipo, ter če ti bo všeč – prični s treningi in članstvom tudi ti! Za več informacij o selekcijah in konaktne podatke trenerjev lahko najdeš na stani o selekcijah!

Včlanitev je sedaj mogoča tudi preko spletnega obrazca!

IVAN MEDIC

VODJA NOGOMETNE ŠOLE

Včlaniš se lahko tudi med igralno sezono!

V sezoni 23/24 znaša letna članarina 10€, mesečne vadnine pa so določene z vsakoletnim sklepom Upravnega odbora in v sezoni 23/24 znašajo: 30€ za selekcijo U7, 35€ za selekcijo U9, za vse preostale pa 45€. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo vodja Nogometne šole ND Idrija Dejan Marinac (, 051 419 213) oziroma predsednik ND Idrija Žan Menart (, 040 739 422).

Si že odločen in se želiš včlaniti? Izpolni kratko prijavnico, ter jo prinesi na enega od treningov!

ŽIGA FRELIH

ADAM GNEZDA ČERIN

DARIO KOLOBARIć

GAŠPER TRATNIK