Sledi nam:

Članska ekipa začenja spomladanski del sezone

Članska ekipa je že v polnem pogonu s pripravami na nadaljevanje sezone. Po koncu jesenskega dela EPNL in odstopu Borisa Freliha iz mesta glavnega trenerja, se za nadaljevanje sezone vrača Sašo Ogrič. Sašo je prvo polovico sezone vodil selekcijo U13, po novem letu pa je pričel s sestavljanjem članske ekipe.

Nekoliko slabši rezultati v prvem delu sezone so načeli samozavest tako ekipe kot nekaterih posameznikov, v drugem delu pa se bo ekipa posvetila predvsem izboljšanju ekipnega duha in seveda tudi same igre. V ekipo se po dveh letih premora vrača tudi Luka Kogej, iz Vrhnike pa se po polovici sezone vrača tudi Bor Jereb, ki je dobival premalo priložnosti in bo v Idriji iskal večjo minutažo ter zadetke.

Članska ekipa je pretekli vikend opravila tudi vsakoletne priprave v Umagu in fantje so po mnenju Ogriča že dobro pripravljeni. Po pripavah je povedal naslednje:

“Prvenstvo se letos začenja zgodaj, tekem pa je veliko. S trenutnim stanjem v ekipi sem zelo zadovoljen, saj imamo dobre treninge, v ekipi pa tudi vlada dobra energija. Priprave so bile vremensko gledane v primerjavi s prejšnjimi leti super. Prav tako smo oddelali zelo dobre treninge in tudi odigrali res težko tekmo, ki je pokazala, da smo v dobri formi. Tekmo proti NK Umagu smo dobili z rezultatom 2:1, bolj kot zmaga pa me veseli pristop in igra. V začetku smo delovali malce raztreseno, ko pa smo uspostavili ravnotežje, nam je igra stekla in ustvarjali smo veliko praznega prostora ter nasprotinku povzročali mnogo težav. Prav vsi so pokazali veliko želje in borbenosti že na pripravljalni tekmi in če bo na prvi tekmi v ligi tako, smo lahko nevarni za vsakogar”

Članska ekipa tako začenja drugi del sezone prihajajočo soboto na gostovanju v Košani. Vabljeni, da se nam pridružite že na prvi tekmi in nas podprete v začetku spomladanskega dela sezone!

Deli novico: