Sledi nam:

Ivan Medic prevzema vodenje Nogometne šole ND Idrija

V zimskem odmoru članske ekipe ND Idrija je Ivan Medic sprejel odločitev, da zaradi težav s poškodami konča z nastopi za člansko ekipo ter se še bolj posveti trenerskemu poslu v naši nogometni šoli. Uspešno je opravil tudi z UEFA B licenco ter tako pridobil bogate izkušnje za nadaljevanje svoje trenerske kariere.

Po prevzemu vodenja kluba pred dvema letoma je funkcijo vodje nogometne šole takrat prevzel član uprave Dejan Marinac, prioriteta tedaj pa je bila, da bi v dveh letih z licencami izobrazili čim več trenerjev ter seveda tudi pridobili nove za boljše pokrivanje selekcij. Cilji so bili uspešno izpolnjeni, po pogovorih z Ivanom pa smo sprejeli odočitev, da je čas da prav on prevzame eno najpomembnejših funkciji v klubu – vodenje nogmetne šole. Ivan že nekaj let uspešno deluje z mlajšimi selekcijami, tudi po prevzemu vodstvene funkcije pa bo seveda ostal tudi na mestu trenerja selekcije U9.

“Nogometna šola je v preteklih letih s predanim delom in odlično organizacijo postavila trdne temelje za razvoj mladih nogometašev. V vlogi vodje nogometne šole si bom prizadeval še nadalje krepiti našo trenersko ekipo z lokalnimi strokovnjaki in pomočniki. Z zadovoljstvom opažamo, da se kvalitetno delo s otroki odraža v povečanem zanimanju za vpis v šolo.

Naš glavni cilj je zagotoviti otrokom kakovosten razvoj, ne le na nogometnem področju, ampak tudi v življenju nasploh. Za doseganje tega cilja načrtujemo iskanje novih kvalitetnih trenerjev in dodatno izobraževanje naše trenerske ekipe.
V prihodnjih letih si prizadevamo še okrepiti sodelovanje med nogometno šolo, starši in otroki, s čimer želimo ustvariti močno in stabilno okolje, ki bo pozitivno vplivalo na razvoj mladih športnikov v našem lokalnem okolju.


V letu, ki prihaja, načrtujemo ponovno sestavo selekcije U15, ki letos ni bila tekmovalno aktivna. V prihodnosti pa si prizadevamo, da bodo vse mladinske selekcije od U7 do U19 delovale pod strokovnim vodstvom, s čimer želimo omogočiti aktivnosti vsem otrokom v idrijski in cerkljanski občini.


Z veseljem opažamo tudi povečano zanimanje za ženski nogomet v naši nogometni šoli. Zato si bomo prizadevali za ustanovitev dodatnega nogometnega krožka za osnovnošolska dekleta, s čimer želimo še bolj razširiti možnosti za vključevanje deklet v nogometno skupnost.

Ivan je sam lahko vzor lokalne vključenosti v razvoj mladih športnikov v Idriji. Tudi v klubu se bomo prizadevali, da bi mu pomagali uresničiti čimveč zastavljenih projektov v prihodnosti.

Deli novico: