Sledi nam:

Izjava za javnost: Sašo Ogrič zapušča mesto glavnega trenerja članske ekipe ND Idrija

Nova sezona v Nogometnem društvu Idrija se počasi približuje, poletni tekmovalni premor pa je v letošnjem letu zaznamovan tudi s spremembami v trenerski ekipi za sezono 2023/24. Po treh letih vodenja članske ekipe, bo mesto glavnega trenerja zapustil Sašo Ogrič, ki je bil eden izmed pobudnikov “oživitve” članske ekipe ND Idrija v sezoni 2020/2021.

Njegova vizija je bila sprva zagon članske ekipe, kot eden stebrov trenutne uprave kluba pa je hitro ugotovil, da je za prihodnost kluba potrebno predvsem dodatno okrepiti delovanje nogometne šole in mladinskega pogona. Tako Sašo kluba seveda ne zapušča, le posvetil se bo delu z mlajšimi. Hkrati ostaja aktiven član uprave, nadaljeval pa bo tudi z nadgrajevanjem trenerskega znanja s pridobitvijo še višje UEFA licence.

Na tem mestu bi se Sašu radi v imenu kluba zahvalili za njegov doprinos pri ponovni vzpostavitvi in vodenju članske ekipe v preteklih letih. Skupaj smo doživeli veliko lepih trenutkov, zmag, golov ter seveda nekaj grenkih porazov, ki pa so nam dali veliko motivacije za naprej. Dobro delo se je pričelo kazati že v preteklih sezonah, verjamemo pa, da bo lahko v svoji novi vlogi še bolj in bolj dolgoročno zaznamoval nogomet v Idriji.

Informacije o novem glavnem trenerju članske ekipe bodo znane kmalu.

Deli novico: