Sledi nam:

Končuje se zimska futsal liga!

V nedeljo 5.2.2023 se zaključuje letošnja izvedba zimske futsal lige v modri dvorani! Odigrane bodo še štiri zadnje tekeme v letošnji sezoni in sicer dva polfinala, tekma za tretje mesto ter finalni obračun, ki bo določil letošnjega zmagovalca.

Na zakjučni turnir so se tako uvrstile štiri ekipe. Prvo mesto je zasedla Cerkljanska ekipa Bar Albinca, ki je skozi celotno tekmovanje držala stik z najboljšimi in na koncu upravičeno slavila. Ekipa Unknown iz Idrije je tako zasedla drugo mesto, z dvema točkama manj kot Bar Albinca (31), v rednem delu pa je dosegla neverjetnih 64 golov. Tretje mesto je po zelo slabem začetku tekmovanja zasegla ekipa iz Šeberelj – Texas. V prvih kolih je ekipa doživela nekaj porazov, kasneje pa se je rezultatsko dvignila in se urvrstila na zaključni turnir. Četrto mesto je osvojila žirovska ekipa Eksist. Odločilna je bila tekma v zadnjem kolu proti ekipi Bager Team. Tekmo so že izgubljali z 2:1 a nakoncu zmagali z rezultatom 2:3. Ekipa Bager Team-a, ki je po prvem delu zasegala najvišja mesta je tako končni turnir zapravila v zadnjih dveh kolih.

V nedeljo tako vsi vabljeni v modro dvorano na ogled zaključka zimske futsal lige. S prvim polfinalom pričnemo ob 13:00! Dogodek bodo popestrile plesalke plesnega kluba Idrija, med premorom pa bodo tekmo odigrale tudi mlajše selekcije ND Idrija.

Dogodek na Facebook-u lahko najdete tukaj.

Rezultate in lestvico lige si lahko ogledate tukaj.

Deli novico: