Sledi nam:

Nogometna šola vabi nove člane!

Letošnje poletne počitnice se počasi, a nezadržno bližajo koncu. To pomeni, da se končuje tudi naš nogometni premor in da se že kmalu pričnejo prvi treningi Nogometne šole ND Idrija. Selekcije bodo s treningi pričele zadnji teden avgusta ter v začetku septembra, že sedaj pa odpiramo prijave za vse nove nogometaše, ki v preteklih sezonah še niso trenirali v ND Idrija!

V naši nogometni šoli se izobražuje in trenira več kot 120 otrok v vseh selekcijah do U15, za trenažni proces pa skrbi 8 licenčiranih trenerjev Nogometne zveze Slovenije. Seveda pa ne le treniramo, temveč tudi tekmujemo v tekmovanjih MNZ Nova Gorica! Iz naših klubskih vrsti izvirajo številni danes uspešni nogometaši, ki igrajo tako v 1. Slovenski nogometni ligi, kakor tudi v evropskih prvoligaših.

V klubu skrbimo, da ima šola vedno boljše pogoje za delo. Samo v letošnjem letu smo pridobili dva nova licencirana trenerja ter v sodelovanju z lokalno skupnostjo poskrbeli za nabavo novih golov in prepotrebne opreme. Tudi v letošnji sezoni bomo nadaljevali s temi izboljšavami, tako da bo za vse nogometaše poskrbljeno še bolje.Za več informacij, obiščite podstran Nogometne šole ND Idrija, na kateri najdete tudi vse kontaktne informacije. V kolikor ste videli že dovolj in si želite samo začeti, pa lahko sedaj pristopite tudi direktno TU!

Za vse nove člane je 1. mesec brezplačen!

Več o nogometni šoli >

Spletni obrazec za vpis >

Deli novico: