Sledi nam:

Obvestilo: Obnovitvena dela na mestnem stadionu

Kot vsako leto se tudi po letošnji končani sezoni izvajajo obnovitvena dela na zelenici našega domačega stadiona. Stadion je za vse zaprt do preklica, predvidoma pa do konca meseca julija, vstop na travnato površino pa strogo prepovedan.

Vsakoletna dela na zelenici nam omogočajo, da stadion vsaj približno zdrži vse večje obremenitve, ki so povezane z vse večjim številom mladih nogometašev, ki trenirajo v Nogomenti šoli ND Idrija. Z več kot 140 aktivnimi nogometaši smo namreč eno najštevilčnejših športnih društev, za dobre pogoje pa moramo vsi skupaj skrbeti, saj nimamo možnosti nadomestnega igrišča.

Vseskozi imamo skupaj z upravljalcem stadiona težave tudi z nepooblaščenimi vstopi na igrišče. Nogometni stadion je športni objekt, vstop na katerega NI DOVOLJEN izven časa organiziranih vadb skupin, kar označujejo tudi table na vseh vstopnih mestih na stadion. Plezanje čez ograje in uporaba travnate površine je PREPOVEDANA, razen kadar na njem potekajo aktivnosti pod vodstvom trenerjev. S to problematiko se uprava kluba od lanskega prevzema vodenja vseskozi aktivno ukvarja, vendar se tovrstne kršitve pogosto ponavljajo. Nogometni stadion je športni objekt, tako kot npr. Modra dvorana – pri čemer nikomur ne pade na pamet, da bi izven obratovalnega časa plezal skozi okna dvorane.

Stadion je trenutno v najpomembnejši fazi priprave na novo sezono, zato ob tej priložnosti obveščamo in naprošamo vse občane, da upoštevajo pravila, ki jih določata lastnik in upravljalec in se na stadionu ne zadržujejo. Skupaj lahko poskrbimo, da bo naslednja nogometna sezona postregla z dobrimi razmerami na nogometni zelenici in tako prinesla nove zmage v vseh selekcijah nogometne šole ter članski ekipi.

Deli novico: