Sledi nam:

Poročilo tekme: Bistrc Irbis 4 : 1 ND Idrija

Idrija je preteklo nedeljo gostovala pri vodilni ekipi EPNL in visoko izgubila s 4:1. To je bil tretji zaporedni poraz, slaba gol razlika pa nas z devetimi točkami seli na 7. mesto na lestvici.

Tekma je bila tokrat zaradi slabega igrišča prestavljena na stadion v Podgrad, kjer pa je bila zelenica prav tako v zelo slabem stanju. Takšni pogoji so zopet poskrbeli za slabo nogometno predstavo. Ekipa Bistrc Irbisa je v tekmo krenila veliko bolje in že v 2. minuti povedli z 1:0. Idrijčani so se nato sestavli in poskušali z napadi izenačiti a je v 14. minuti gostujoča obramba ponovno klonila, že drugič pa je zadel Patrik Ujčič. Ponovno smo spremljali slabo predstavo, v zaključku prvega polčasa pa je Idrija v 43. minuti po prostem strelu Dejana Marinaca znižala vodstvo domačih na 2:1 in vrnila tekmo.

Po polčasu so gostje poskušali priti do izenačenja in si tudi priigrali tri izvrstne priložnosti a v zaključkih niso bili učinkoviti. Zapravljene priložnosti pa so kaznovali domačini in preko Patrika Ujčiča, ki je zadel še tretjič povedli s 3:1. V zaključku tekme so domači zadeli še enkrat in postavili končnih 4:1.

Prav gotovo je bila to tekma za pozabo. Rezultatska kriza se je poglobila in Idrija nujno potrebuje dobro tekmo, da se vrne v zgornji del lestvice. Sezona je še dolga, priložnost pa imamo že v nedeljo, ko gostujemo pri ekipi Vodice Šempas!

Deli novico: