Sledi nam:

Poročilo tekme: Jadran Hrpelje-Kozina 0 : 0 ND Idrija

V soboto, 16. septembra 2023, so se člani nogometnega kluba iz Idrije odpravili na težko tekmo proti branilcem naslova EPNL, ekipi NK Jadran Hrpelje-Kozina. Tekma je bila polna napetosti in pričakovanj, in kljub temu, da so bili Idrijčani zelo blizu zmagi, so se morali na koncu zadovoljiti z remijem.


Po začetnem tipanju obeh ekip, so si Idrijčani ustvarili nekaj zrelih priložnosti, ki jih naši fantje niso realizirali. Najbližje zadetku je bil s svojim strelom Rene Prek, ko je njegov strel z razdalje oplazil prečko. Nekaj skrbi je nato povzročala tudi nezbranost v obrambi ter lastne napake, zaradi katerih je nasprotna ekipa večkrat streljala proti Idrijčanovim vratom. Na srečo pa je vratar Aleks Božič s svojimi odličnimi obrambami ohranil mrežo nedotaknjeno.


Drugi del tekme se je nadaljeval z nekoliko počasnejšo igro, pri čemer so priložnosti za gol še vedno prihajale s obeh strani. Proti koncu tekme pa so Idrijčani začeli stopnjevati svojo igro in si pripravili nekaj izjemnih priložnosti za zadetek. Na žalost pa tokrat niso uspeli te priložnosti izkoristiti in tako ostali brez zasluženega gola.


Domov smo se torej vrnili s točko, kar je pomeni, da ohranjamo drugo mesto na lestvici. Naslednji vikend bo fantom prinesel čas za regeneracijo, saj smo v 3. krogu prosti, nato pa nas čakaj tri zaporedne domače tekme, kot prva pa v goste prihaja ekipa NK Košana!

Deli novico: