Sledi nam:

Poročilo tekme: Jadran Hrpelje-Kozina 5:0 ND Idrija

Članska ekipa novo sezono pričela z visokim porazom.

Po dolgem poletnem premoru se je pretekli vikend končno pričela nova tekmovalna sezona. Članska ekipa tudi letos tekmuje v Enotni primorski nogometni ligi (EPNL), kjer jo je za uvod čakalo gostovanje pri lanskoletnem prvaku – ekipi NK Jadran Hrpelje-Kozina. Na tekmi so igralci tudi premierno nastopili v novih, živosrebrnih dresih!

Prvaki s Kozine so v tekmo vstopili suvereno in že po manj kot pol ure vodili s 3:0. Žoga v idrijski ekipi ni stekla, ponovno pa so bile usodne predvsem prekinitve. Le redko so gostje iz Idrije dobili kakšen skok bodisi v lastnem kazenskem prostoru, bodisi v kazenskem prostoru gostiteljev. Hitro vodstvo gostov je bilo deloma iskati tudi v dvomljivih odločitvah sodniške ekipe, ki je resnično slabo odsodila srečanje njihve odločitve pa so neposredno rezultirale v kar treh prejetih golih. V prvem polčasu je tako ekipa Jadrana zadela še enkrat za 4:0.

V drugem polčasu se je igra odvijala predvsem na sredini igrišča bila pa je raztrgana in slaba. Končnih 5:0 sicer ne prikazuje realne slike na terenu, vendar pa to ne more biti opravičilo za tudi sicer slabšo igro Idrijčanov.

Gremo dalje. V sredo ob 16:30 v Pokalu Pivovarne Union gostujemo pri drugoligašu v Biljah!

Deli novico: