Sledi nam:

Poročilo tekme: ND Idrija 0 : 0 NK Korte

Preteklo soboto je članska ekipa ND Idrije odigrala še zadnjo domačo prvenstveno tekmo v tej sezoni. Številčna publika žal ni videla zadetkov, saj se je tekma končala z remijem in končnim rezultatom 0:0.

Začetek tekme je prinesel nekaj negotovosti na obeh straneh in borbo za žogo na sredini igrišča. Idrija je počasi prevzela pobudo in začela tvoriti nevarno in napadalno igro. Kmalu je prišla do prvih priložnosti. Z razdalje je poizkušal Dejan Marinac, po desnem boku je nekajkrat lepo prodrl Jaka Praprotnik in s predložki iskal soigralce v kazenskem prostoru, a vsi poizkusi so zleteli mimo vrat. Idrija se ni ustavila, prav tako pa je tudi obrambno odigrala dober polčas in nasprotniku ni ponudila veliko priložnosti. Drugi del prvega polčasa so zaznamovali grobi prekrški in nekaj raztrgane igre. Do najlepše priložnosti na tekmi je proti koncu prvega dela ponovno prišel domači kapetan, ki se je znašel v situaciji ena na ena, a mu ni uspelo premagati gostujočega vratarja, saj je z leve strani meril nekoliko previsoko v daljši vratarjev kot.

Drugi polčas je pokazal drugačno sliko domače ekipe. Idrija je začela in tudi končala veliko slabše kot v prvem delu. Tako kot v prvem polčasu se je tudi v drugem nadaljevalo z veliko prekinitvami. Nasprotnik sicer ni prihajal do veliko priložnosti, a si tudi domača ekipa ni uspela priigrati akcije za vodilni zadetek. Žal si je proti koncu tekme koleno poškodoval domači vezist Jaka Suban, ki je igro zapustil na nosilih.

Končalo se je torej z neatraktivnim rezultatom 0:0. Radi bi se zahvalili naši publiki, tako številčna podpora nam vliva dodatno energijo. Ni naključje, da letošnjo sezno na domačih tleh končujemo brez poraza! Čaka nas še zadnje srečanje v letošnji EPNL, nato sledi malo počitka, vsi skupaj pa že zremo v prihodnjo sezono, kjer se bomo prav gotovo borili za sam vrh in napredovanje v 3. SNL.

Deli novico: