Sledi nam:

Poročilo tekme: ND Idrija 1 : 3 Galeb Anakaran

Članska ekipa je odigrala še drugo zaporedno srečanje na domačem igrišču in tudi tokrat klonila proti precej bolj razigranem nasprotniku ekipi Galeb Ankaran.

Podobno kot prejšnjo tekmo je tudi tokrat domača ekipa prišla do zgodnjega vodstva. Po dobrih dvajsetih minutah igre je prišlo do prekrška v domačem kazenskem prostoru, najstrožjo kazen pa je uspešno realiziral Tomas Marolt. Kmalu po vodstvu se je žal ponovila zgodba iz prejšnje tekme in Idrija je močno padla v igri. Nepovezana igra je ponujala vse več priložnosti Ankaranu, oba vratarja pa sta nekajkrat dobro posredovala in ostalo je pri rezultaatu 1:0.

V drugem delu je Idrija ponovno dobro pričela, a hitro popustila, tempo tekme pa je močno padel. Ponovno se je poznala odsotnost nekaterih ključnih igralcev in Ankaran je bil iz minute v minuto bolj nevaren. V 53. minuti so prišli do izenačenja, v 78. minuti do vodstva, končnih 1:3 pa so postavili v 81. minuti. Rdeč karton je pri domačih zaradi dveh rumenih v 79. minuti prejel Nik Bratuž. Tudi menjave v drugem delu niso naredile razlike in Ankaran je tako zasluženo domov odlesel vse tri točke.

V soboto ob 17.00 nas čaka še zadnji domači obračun v tej sezoni. V goste prihaja močna ekipa iz Kort in vabimo vas, da se nam še zadnjič letos pridružite Pr’ Likarc!

EPNL 2024 25. krog:
ND IDRIJA – GALEB ANKARN 1:3 (1:0)
Idrija: Marolt 19′. (11m); Galeb Ankaran: Kristan 53′., Fantinč 78′, Mujdić 78′.
150 Gledalcev

Sodnik: Kavčič Anej

Deli novico: