Sledi nam:

Poročilo tekme: ND Idrija 2:2 Galeb Ankaran

V sredo je na Mestnem stadionu Pr’ Likarc potekala prva domača tekma letošnje sezone. Šlo je za tekmo 2. kroga, ki je bila prestavljena pred slabima dvema tednoma zaradi poplavljenega igrišča. Gostili smo neugodno ekipo Galeb Ankaran.

Pohvaliti velja nogometno površino, ki je bila glede na trenutne vremenske razmere zelo dobra.

V prvem polčasu smo gledali dokaj izenačeno srečanje, le da so si Idrijčani priigrali kar nekaj dobrih priložnosti za zadetek a vseeno premalo nevarnih za vodstvo. Polčas se je tako končal neodločeno 0:0.

V drugem polčasu je po podaji s kota za vodstvo domačih zadel Ivan Medic. Veselje pa ni trajalo dolgo, saj so gostje po dveh hitrih protinapadih prišli do dveh golov in tako uprizorili pololn preobrat. Izid je na 2:2 z izvrstnim prostim strelom poravnal Gašper Grošelj. Omeniti velja še to, da so domačini polovico drugega polčasa igrali z igralcem manj, saj je bil izključen Jaka Suban.

Zahvala vsem gledalcem za obisk kljub slabem vremenu! Seveda pa s tem še ni konec članskega nogometa v Idriji ta teden – že v soboto namreč Pr’ Likarci igramo naslednjo domačo tekmo. Ob 16.00 prihaja k nam ekipa Boreas Ajdovščina.

Za vas bomo tudi na tej tekmi pripravili stojnico, ki smo jo premierno predstavili v sredo, na kateri vam bomo postregli s pijačo, kupili pa boste lahko tudi nove navijaške majice!

Deli novico: