Sledi nam:

Poročilo tekme: ND Idrija 4:0 Boreas Ajdovščina

V soboto je Idrija odigrala tretjo tekmo v tednu dni in doma visoko slavila s 4:0!

Zaradi prestavljene tekme z ekipo Galeb Ankaran je bil urnik Idrijčanov zelo natrpan. V tednu dni so bile tako odigrane kar tri tekme, izkupiček pa dve zmagi in remi. Pogled na lestvico je po 4. krogu EPNL zelo zanimiv, saj se nam kot kaže v tej sezoni obeta trd boj za najvišja mesta. Idrija je s sedmimi točkami in slabšo gol razliko od Renč in Jadrana Hrpelje-Kozine peta na lestvici, vendar za prvim mestom zaostaja le za točko.

Tekma z Boreas Ajdovščino se je pričela zelo rezervirano, tako pa je izgledal tudi skoraj cel prvi polčas. Idrija je imela žogo veliko v svojih nogah, a se je borba večinoma odvijala na sredini igrišča. V napadalni tretjini je zmanjkalo poguma in želje za vodilni zadetek. Vseeno je v 18. minuti Rok Jereb z lepim strelom po tleh ob vratnici zadel za vodstvo domačih. Tekma se je tako proti koncu prvega polčasa spet nekoliko umirila in rezlutat je ob odhodu v slačilnico ostal pri 1:0.

V drugem delu smo videli drugačno Idrijo, ki je krenila odločno, da pobere vse tri točke. V 49. minuti je Muhamed Burnić s solo akcijo po levi strani kazenskega prostora povišal na 2:0. Igra je stekla, Idrija pa je pritiskala še naprej. Nato sta v 70. in 73. minuti Rene Prek kot podajalec, ter Bor Jereb kot strelec prikazal “strelske vaje”. Dvakrat podaja iz kota in dva gola z glavo! Rezultat se je tako povišal na 4:0. V 80. minuti je zadel tudi Sašo Kranjc, a so sodniki videli “ofsajd” in gol je bil razveljavljen.

Velika zahvala tudi občinstvu! Tako velik obisk tekme nam še dodatno veča motivacijo za nadaljnje delo! Upamo, da to v tej sezoni postane stalnica, saj ste prav gotovo naš 12. igralec!

Aktualno lestvico in razpored članskih tekem lahko najdete tukaj: http://ndidrija.si/razpored-tekem

Deli novico: