Sledi nam:

Poročilo tekme: ND Idrija 8 : 1 ND Renče

Članska ekipa ND Idrija je spomladanski del sezone na domačem igrišču odprla s prepričljivo zmago proti Renčam, ki so pred tekmo zasedali mesto pred Idrijčani na lestvici. Tako kot na uvodnem gostovanju na Kozini, so tudi to soboto varovanci trenerja Ogriča dosegli kar 8 zadetkov in z zmago skočili na 4. mesto EPNL.

Domačini so od samega začetka tekme zaigrali odločno, borbeno in kvalitetno, za kar so bili nagrajeni s hitrim vodstvom. Prvi in drugi zadetek na tekmi je po podaji Grošlja in Preka z glavo dosegel Bor Jereb in s tem potrdil dobro formo v začetku drugega dela sezone. Gostje so po kotu zaostanek znižali, a so si Idrijčani že do konca prvega polčasa z nekaj lepimi akcijami in zadetkoma Grošlja in kapetana Marinca priigrali prednost s 4:1.

Tudi v nadaljevanju smo videli prevlado domače ekipe, nekaj lepih obramb Jupaja in 4 zadetke v nasprotnikovi mreži. Za povišanje vodstva je s prvencem v tej sezoni z lepim strelom s strani poskrbel Kranjc, s strelom med nogama vratarju pa Prek (Rene si je s podajo, priigrano enajstmetrovko in zadetkom na tekmi kar sam podaril lepo darilo za rojsnti dan – vse najboljše!). Do konca srečanja je svoj prvi gol za člansko ekipo na uradnih tekmah dosegel še Kendić, končni rezultat pa je s strelom od blizu po podaji Koširja postavil Rok Jereb.

Čestitke igralcem in stokovnemu vodstvu za zmago, gledalcem pa hvala za lep obisk in vzpodbudo ob igrišču! Naslednja priložnost za ogled tekme in nove 3 točke bo že to soboto, 1. 4. 2023, ko se ob 13.30 ekipa podaja na gostovanje v Ajdovščino. Vabljeni!

Deli novico: