Sledi nam:

Poročilo tekme: ND Idrija 0-0 NK Komen

Sezona je za člansko ekipo zaključena! V Idriji se je tekma s Komnom končala z remijem brez zadetkov.

Zadnja tekma tako za domačine kot za goste ni odločala o ničemer, saj je zmagovalec 4. lige MNZ Nova Gorica že nekaj časa znan.

Idrija je tako v tekmo krenila zelo obetavno in celotni prvi polčas odigrala pretežno na polovici nasprotnika. Z napadi so domačini goste prisilili, da se pomaknejo nižje in se osredotočijo predvsem na branjenje.

Idrijčani so si tako pripravili kar nekaj obetavnih priložnosti ter zadeli tudi prečko, a se mreža ni zatresla.

V drugem polčasu je trener ekipe Komna opravil nekaj menjav in tako vzpostavil ravnovesje na sredini igrišča. Komen je postajal vedno bolj enakovreden nasprotnik, igra pa se je zaradi številnih prekrškov nekoliko raztrgala. V drugem delu drugega polčasa je Idrija ponovno zaigrala bolje in si zopet pripravila nekaj priložnosti. Igralci Komna so bili prisiljeni storiti kar nekaj prekrškov na ugodnih pozicijah za podajo v kazenski prostor, a do spremembe rezultata ni prišlo, saj idrijčani niso realizirali ponujenih priložnosti.

Sezono tako zaključujemo na 7. mestu z enakim številom točk kot Korte, a slabšo gol razliko. Zavedamo se, da smo sposobni več, a hkrati je to naša prva celotna sezona po skoraj 10. letnem premoru članskega nogometa v Idriji!

Ponosni smo, da smo na stadion tekom sezone privabili toliko navijačev in iskreno se vam zahvaljujemo za vso podporo! Obljubljamo, da bo naslednja sezona še boljša in upamo, da se jeseni spet vidimo!

Zahvala pa seveda tudi našim sponzorjem – brez vas vse skupaj ne bi bilo mogoče!

Deli novico: