Sledi nam:

Poročilo tekme: NK Komen 0 : 3 ND Idrija

Spomladanski del letošnje sezone ekipa ND Idrija nadaljuje v rušilnem slogu! Na nedeljski tekmi v Komnu so Idrijčani zabeležili že peto zaporedno zmago. V letu 2023 je tako članska ekipa ND Idrija zabeležila šest zmag ter le en poraz, do konca sezone pa ekipo čakata le še dve tekmi! Z zmago proti Komnu, ki je bil neposredni konkurent na prvenstveni lestvici, se je Idrija močno utrdila na 3 mestu Enotne Primorske Nogometne Lige (EPNL).

Obe ekipi sta tekmo začeli zelo previdno. Oboji so si priigrali po eno 100% priložnost, obe pa sta ostali neizkoriščeni. Po uvodnem tipanju nasprotnika so se v nadaljevanju prvega polčasa igralci ND Idrija ogreli in razvili svojo značilno igro, ki jih krasi že cel spomladanski del sezone. Boljša igra je bila nagrajena v 36. minuti, ko je z lepim strelom z razdalje mrežo gostiteljev načel Rene Prek.

V drugem polčasu smo spremljali podoben potek tekme, kot v prvem polčasu. Borba se je odvijala na sredini igrišča, zopet pa je več zbranosti in natančnosti pokazala ekipa iz Idrije. Za 0:2 je bil uspešen Bor Jereb, ki je v letošnjem letu razvil izredno strelsko formo. Končni rezultat 0:3 je v 82. minuti postavil kapetan Dejan Marinac, ki je uspešno izvedel strel z enajstih metrov. Do konca tekme sta obe ekipi ostali brez enega člana zasedbe, saj je drugi rumeni karton prejel Bor Jereb, pri domačinih pa rdečega Matic Terčon.

Ta vikend čaka nogometaše zaslužen praznični odmor, v soboto 6.5. ob 16.00 pa nas čaka predzadnja tekma. Zadnjo domačo tekmo bomo igrali proti Kortam, proti katerim bomo iskali potrditev 3. mesta v sezoni 2022/23. Vabljeni vsi, da zmagovito zaključimo domači del sezone!

Deli novico: