Sledi nam:

Poročilo tekme: NK Korte 1:0 ND Idrija

Minulo soboto je članska ekipa odigrala srečanje 8. Kroga EPNL v Kortah in na žalost klonili proti domači ekipi z rezultatom 1:0.

Nekoliko zmede je povzročila že sama organizacija tekme. Tekma se je namreč začela z 45. minutno zamudo, saj na tekmi niso bili prisotni vsi trije sodniki. Tako sta obe ekipi zmedo prenesli tudi v prvi polčas na igrišču. Idrijčani so začeli zelo slabo z veliko individualnimi napakami in premalo borbe so tako po prvem polčasu zaostajali z 1:0.

Podobna zgodba kot v Košani se je odvila tudi v Kortah. V drugem polčasu je Idrija pritisnila, pripravljala napade a nikakor ni uspela prebiti čvrste domače obrambe in tako se rezultat na žalost ni spremenil.

Ker je bilo srečanje z ekipo Komna preloženo zaradi salbih vremenskih pogojev, to pomeni, da smo vknjižili dva zaporedna poraza v prvenstvu. V tekmah proti ekipam sredine lestvice, bi morali pokazati več želje saj kvaliteta ekipe ni vprašljiva.

Gremo naprej. November prinaša tri domače tekme. Najprej bomo v soboto 5.11. odigrali preloženo srečanje v Komnu! Potem 9.11 pokalno tekmo proti Aluminiju in 12.11 še zadnje srečanje v jesenskem delu ko v Idrijo prihaja močna ekipa Bistrc Irbis.

Deli novico: