Sledi nam:

Prihaja turnir Adama Gnezde Čerina!

Evropsko prvenstvo v Nemčiji se je za naše reprezentante že končalo, naša ljubezen do nogometa pa je le še večja! Predstave naših reprezentantov so bile zgodovinske, v klubu pa smo seveda najbolj ponosni na našega nekdanjega člana Adama!

Pred poletjem smo tako v sodelovanju z Adamom pričeli z novo zgodbo. V Idriji se bo letos septembra premierno odvil turnir Adama Gnezde Čerina – “AGC CUP“. Turnir je letos namenjen selekcijam U9 (letnik 2016 in mlajši) in U11 (letnik 2014 in mlajši), v prihodnjih letih pa se bo seveda razširil na več selekciji.

Adam si želi s turnirjem še bolj popularizirati nogomet v njegovem domačem lokalnem okolju in v Idrijo pripeljati ekipe z različnih koncev Slovenije in širše. Idrija je zanj še vedno okolje, kamor se najraje vrača in že med aktivno igralsko kariero se je angažiral, da domačemu klubu pomaga in tako skupaj z nami postavlja dobre temelje za nadaljnje delovanje kluba.

“Z organizacijo turnirja želimo predvsem popularizirati nogomet med mlajšimi selekcijami v Idriji in s tem prispevati k razvoju otrok v okolici. Cilj je privabiti čim več ljudi iz Idrije in okolice ter ustvariti močno skupnost, ki je ključna za razvoj domačega kluba in našega kraja.”

Adam Gnezda Čerin

Na tej točki vabimo vse zainteresirane ekipe, ki še niste prijavile svojih selekcij, da to storite čimprej, saj je število ekip omejeno.

Prijavo lahko opravite na tej povezavi.

Veselimo se vaše prijave in se vidimo 14. in 15. septembra!

Deli novico: