Sledi nam:

Sprejem Adama Gnezde Čerina

Torkov večer je minil v znamenju nogometne evforije. Po zgodovinski tekmi v ponedeljek, ko se je slovenska reprezentanca drugič v zgodovini uvrstila na nogometno evropsko prvenstvo, so reprezentanti opravili še sprejem na Kongresnem trgu v Ljubljani. To pa za Adama še ni bil konec, saj smo po prejeti informaciji, da se zvečer Adam vrača v Idrijo, v Nogometnemu društvu Idrija zanj pripravili sprejem tudi pred našimi klubskimi prostori pri Mestnem stadionu Idrija!

Adam je v Idrijo prispel malo pred 8. uro večer, pred klubom pa ga je najprej pričakala “bakljada”, špalir gorečih bakel! Po prihodu na prizorišče pred klubom so ga najprej zaposlili naši nadobudni mladi nogometaši in nogometašice, katerim je delil podpise in z njimi opravil nekaj fotografij. Na uradnem delu, ki ga je povezoval Andrej Poglajen, so se Adamu na odru pridružili njegovi prvi trije trenerji v ND Idrija Darjo Koblar, Hasan Mizić in Boris Frelih. Vsi trije so poudarili, da lahko samo trdo delo obrodi sadove in da je Adam  lahko v tem pogledu resnično dober zgled mlajšim generacijam. So pa bile to “zlate” generacije idrijskih fantov, saj so v tistih letih skozi našo nogometno šolo prihajali fantje, kot so Dario Kolobarić, Gašper Tratnik, Žiga Frelih, Aljaž Tavčar in seveda Adam.

Adam se je zahvalil za takšen sprejem v svojem kraju, saj mu to veliko pomeni in se v Idrijo vedno rad vrača. Nagovoril je tudi naš podmladek in jih vzpodbudil, naj pridno trenirajo, saj je z veliko treninga in želje mogoče prav vse, seveda tudi igranje za slovenski grb, ki Adamu res veliko pomeni.

Iz rok podpredsenika kluba Tineta Pavšiča je prejel “navijaški” paket ND Idrija, saj je seveda v našem klubu vedno dobrodošel, trenutno kot navijač, upamo pa, da se enkrat v prihodnosti naše poti spet srečajo in se tako vrne v klub in mu pomaga pri nadaljnem razvoju.

Čestitke mu je v imenu Občine Idrija podal tudi župan Tomaž Vencelj, sprejem pa je z nastopom zaznamovalo tudi Godbeno društvo rudarjev Idrija!

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nam pri sprejemu pomagali, ter vsem tistim, ki ste se sprejema udeležil in pozdravili Adama! Ostane nam samo še eno – gremo v Nemčijo!

Fotogalerijo sprejema si lahko ogledate na našem Facebook profilu.

Foto: Tine Mažgon

Deli novico: