Sledi nam:

Tesna bitka za “Final Four” v zimski futsal ligi

Ob zaključku leta 2022 smo po nekaj letih premora ponovno obudili Zimsko futsal ligo v Modri dvorani v Idriji. V tekmovanje se je prijavilo osem ekip mešanih zasedb iz Idrijsko-Cerkljanske in Žirovske regije. Igra se po ligaškem dvokrožnem sistemu, prve štiri ekipe pa se uvrstijo na zaključni turnir četverice, kjer se še enkrat pomerijo za končno zmago v ligi.

Po zadnjem vikendu in odigranem 9. in 10. kolu so ekipe močno izenačene. Prvega in četrtega na lestvici ločijo zgolj tri točke razlike, šest ekip pa še vedno ostaja v boju za uvrstitev na zaključni turnir.

Najbolje trenutno kaže ekipi Bager Team, ki je z 22 točkami vodilna na lestvici. Na drugem mestu je cerkljanska ekipa Bar Albinca, ki zaostaja zgolj za točko. Tretje mesto pa si po točkah trenutno delita idrijska ekipa Unknown (ki ima boljšo gol razliko) in ekipa Texas iz Šebrelj.

Na lestvici strelcev je z 19 zadetki trenunto vodilni Bor Jereb (Unknown), sledita mu David Frelih (Eksist) z 11 goli ter Rok Domijan (Bager Team) z 10 goli.

Zadnja štiri kola bodo torej zelo napeta! Vabljeni, da se nam pridružite v Modri dvorani prijhajajočo nedeljo 15.1.2023 ob 14.30 ter v nedeljo 22.1.2023 ob 15.00. Zaključni turnir se bo odvil prvo nedeljo v februarju 5.2.2023!

Polna lestvica in razpored tekomovanja je na voljo tukaj.

Deli novico: