Sledi nam:

Uradna izjava: Nova grafična podoba, grb in spletna stran

Poletni tekmovalni premor pred pričetkom sezone 2022/23 smo v ND Idrija preživeli zelo aktivno, saj smo v skladu z začrtano strategijo pripravili celostno osvežitev zunanje podobe ND Idrija. Osrednji elementi so postavitev celostne grafične podobe, ki vključuje tudi osvežitev klubskega grba ter postavitev nove sodobne spletne strani, ki ni le prilagojena današnjemu času po izgledu, temveč ponuja tudi različne funkcionalnosti. Te bodo veliko pripomogle pri posodobitvi kluba in obiskovalcem strani ter staršem otrok, ki obiskujejo našo nogometno šolo ponujale vse potrebne informacije.

Na temelju tradicije grajen sodoben grb

Pri prenovi klubskega grba smo se v klubu zavedali velikega pomena tradicije in bogate zgodovine, ki jo ND Idrija ima. V dolgih letih obstoja je klub nekajkrat zamenjal grb, so pa v vseh obdobjih ostali prisotni nekateri ključni gradniki, ki jih ohranjamo in še dodatno poudarjamo tudi v novem grbu. To so simbol Merkurja, božjega sla in simbola Idrije; rdeča barva, ki je v novem grbu ponovno v pravi barvi idrijskega cinabarita; nogometna žoga, kakršno smo lahko našli v grbu nogometnega kluba Rudar Idrija; ter velik napis IDRIJA.

Nov grb je oblikovan sodobno in tako uspešno prikazuje most med bogato zgodovino z ohranjanjem omenjenih ključnih elementov, ter ambiciozno prihodnostjo, v kateri bo ND Idrija atraktiven in zanimiv športni subjekt na idrijsko-cerkljanskem.

Sodobna in uporabna spletna stran

Spletne strani so danes virtualni obraz vsake organizacije. Obstoječa spletna stran, ki je bila vzpostavljena pred leti, je že načel zob časa, zato smo v klubu pripravili povsem novo in sodobno spletno stran. Le-ta je že oblikovana v slogu nove celostne grafične podobe kluba, hkrati pa smo želeli, da je spletna stran kar se da uporabna. Tako boste na spletni strani našli vse ažurne informacije Nogometne šole ND Idrija, rezultate, statistike in prihajajoče tekme naše članske ekipe, kakor tudi vse informacije povezane z včlanjevanjem v klub.Suvereno lahko trdimo, da tako z novo grafično podobo, grbom ter spletno stranjo, ND Idrija stopa v novo obdobje, ki ga je letos izvoljena uprava tudi napovedala. Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov na naš email info@ndidrija.si!

Deli novico: