Sledi nam:

Veterani ND Idrija in godbeniki skupaj v Casarsi

Po uspešno izpeljanem turnirju v malem nogometu v Modri dvorani v januarju in številnih druženjih ob rekreacijskih treningih, so bili v aprilu znova tekmovalno aktivni tudi veterani ND Idrija. Združili so prijetno s koristnim in se skupaj z godbeniki Godbenega društva rudarjev Idrija, županom Tomažem Vencljem in drugimi predstavniki občine odpravili na gostovanje v Casarso v Furlaniji – Julijski krajini. Srečanje je bilo dogovorjeno že ob lanskem obisku prijateljev iz omenjenga mesta pri nas, v sklopu Festivala idrijske čipke.


Tudi tokrat je bila rezultatska uspešnost nogometne tekme v ozadju, s ponosom pa omenimo, da so se naši veterani odlično odrezali in Vecchie Glorie iz Casarse premagali z rezultatom 6:2.
Vsekakor bi bilo nogometašem na igrišču veliko težje, če ne bi imeli tako bučne in melodično usklajene podpore s tribun. Hvala »muskontarjem« in ostalim navijačem!


Po tekmi je sledilo odlično kosilo, druženje s prijatelji, podpora godbenikom ob nastopu in analiza tekme v sklopu praznika vina, ki so ga prav takrat praznovali v mestu.
V prijateljskem in športnem duhu smo druženje ob sončnem zahodu zaključili in se dogovorili za ponoven obisk ekipe iz Casarse pri nas prihodnje leto.


Veterane ND Idrija že kmalu čakajo nove prijateljske tekme, prve verjetno že ta vikend na turnirju v Komnu.
Ob tej priložnosti lepo vabimo vse nekdanje nogometaše in ostale malo manj mlade nogometne navdušence, da se nam pridružijo v društvu, bodisi aktivno na rekreaciji in igranju tekem, kot tudi ob drugih aktivnostih na in ob igrišču. Z letošnjim letom se nam je pridružilo tudi že kar nekaj »VETERANOV – PODPORNIKOV«, ki se s plačilom simboličnega prispevka lahko vključijo v delovanje sekcije, predvsem pa so del dobrega moštva ob veteranskih druženjih.

Deli novico: