Sledi nam:

Veterani ND Idrija zmagovalci turnirja v Ajdovščini

Zadnji vikend v novembru je v Ajdovščini potekal prvi regijski turnir veteranskih nogometnih ekip v letošnji sezoni. To je bil prvi v seriji podobnih turnirjev, ki so se ga udeležili naši veterani, z zmago pa so si priborili odlično izhodišče pred spomladanskim nadaljevanjem tekmovanja. 

Format tekmovanja predvideva tekme na več prizoriščih, igra se na velikem igrišču z 11 igralci v polju. Ekipa, ki bo skupno izbrala največ točk, se bo udeležila zaključnega državnega turnirja veteranov na Brdu pri Kranju.  

Konkurenca je bila že na tokratni izvedbi precej močna, saj so se naši nogometaši za zmago borili z ekipami Primorja, večnimi konkurenti iz Tolmina in veterani Vipave (v zadnjem trenutku sta nastop odpovedali ekipi Bilj in Brd). 

Pod žarometi so na odličnem igrišču z umetno travo v pregovorno vetrovni Ajdovščini idrijske stare sablje najprej premagale vipavske, sledil je dvoboj brez zadetkov proti ekipi Primorja, za konec pa tesna zmaga za osvojitev turnirja proti Tolmincem. 

Vsaj toliko kot rezultat ob podobnih tekmovanjih šteje tudi druženje s starimi znanci, konkurenti in prijatelji z nogometnih igrišč (v ekipi Primorja smo z veseljem pozdravili »našega« Mlakarja). Veselimo se že nadaljevanja tekmovanja, če bodo razmere dopuščale, spomladi tudi na domačem terenu Pr’ Likarci. 


REZULTATI:

TOLMIN : VIPAVA 2:0

PRIMORJE : IDRIJA 0:0

IDRIJA : VIPAVA 3:1

TOLMIN : IDRIJA 0:1

PRIMORJE : VIPAVA 3:0


LESTVICA:

  1. IDRIJA. 50 točk
  2. PRIMORJE 30 točk
  3. TOLMIN 20 točk
  4. VIPAVA 15 točk

Deli novico: