Sledi nam:

Ženski nogometni krožek 2024/2025

Nogometna šola ND Idrija se je v zadnjih letih močno povečala, kljub temu pa vedno iščemo načine kako nogomet približati še širšemu krogu otrok. Z veseljem vas obveščamo, da bomo v prihodnji sezoni organizirali nogometni krožek za dekleta! Dekleta v Idriji trenutno namreč nimajo nobenega ekipnega športa z žogo, s katerim bi se lahko ukvarjala izven okvirjev osnovnih šol. Za začetek bo nogometni krožek za dekleta potekal 1x tedensko.

Krožek bo vodila Andreja Prek, ki je svoje nogometno znanje kalila v naši mladinski šoli, bogate trenerske izkušnje pa je med drugim vrsto let nabirala tudi v slovenski ženski futsal reprezentanci. Sprva bo vse skupaj potekalo v obliki krožka, v kolikor pa se bo pokazalo, da se bo nabralo dovolj deklet s tekmovalno željo, pa bomo vzpostavili tudi tekmovalne selekcije v ženskem nogometu.

Dekleta od šestega do devetega razreda osnovne šole bodo imela na voljo dve možnosti:

  • Obisk krožka 1x tedensko, kjer bodo samo dekleta, ostale dni pa se pridružijo svoji starostni selekciji skupaj s fanti (cena je normalna glede na njihovo starostno skupino)
  • Obiskujejo samo nogometni krožek 1x tedensko namenjen samo dekletom (določena bo posebna prilagojena cena)

Vsa zainteresirana dekleta in njihove starše že v tej točki vabimo, da preko spodnje forme izkažejo interes in nam tako pomagajo pri načrtovanju in planu treningov za naslednjo sezono!

Vpisnica za ženski nogometni krožek

Deli novico:

Prijava je bila uspešno oddana!